1. Home
  2. Shtëpia
  3. Raft Portative Metalike
  • Raft Portative Metalike img 0

Raft Portative Metalike

Cmimi
3,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 74cm*37cm*111cm

Rafti eshte i perbere prej teli metalike. Mund te formohet sipas deshires tuaj ose ne varesi te vendit ku do ta vendosni. Mund te vendoset ne ambjente te mbyllura si dhe ne ambjente te hapura.


Raft Portative Metalike image 0