1. Home
  2. Paisje Shtëpiake
  3. Rafte Portative
  • Rafte Portative img 0

Rafte Portative

Cmimi
2,700 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Paisje Shtëpiake
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Raft portative. Jane te perbere nga plastike polypropylene dhe te perforcuar me shufra hekuri anash. Vijne te cmontuar dhe i montoni vete.


Rafte Portative image 0