1. Home
 2. Shtëpia
 3. Dollap Portative
 • Dollap Portative img 0
 • Dollap Portative img 1

Dollap Portative

Cmimi
3,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Perdorimi: kudo ne shtepine tuaj

Zbukuroni Shtepine Tuaj me keto Dollape Portative. Te thjeshte, komode, praktike dhe me cmime shume ekonomike !


1 - Keto Dollape jane te perbere nga materiale ECO - Friendly, te pademshem per mjedisin !

Pjesa e struktures eshte e perbere nga celik special, rezistent ndaj ndryshkut. Fletet ( pjeset ) e dollapit jane te perbera nga Plastike PP ( Polypropylene ), rezistente ndaj ujit dhe pluhurit. Ne pakete perfshihen Nyjet Lidhese te cilat jane te perbera nga Plastike ABS ( Acrylonitrile butadiene styrene ) si dhe nje cekic druri, i cili mund tju nevojitet gjate montimit.


2 - Karakteristikat

 • Vend i bollshem per te vendosur gjera te ndryshme, si rroba, gjera personale, lodra.
 • I thjeshte per tu montuar.
 • Montimi behet sipas preferencave tuaja ose ne varesi te vendit ku do te vendoset.
 • Rezistente ndaj ujit, pluhurit dhe bakterieve.
 • Te thjeshte per tu lare ose pastruar.


3 - Kujdes !

 • Sigurohuni gjate montimit qe fletet te arrin ne fund te Nyjes Lidhese, duke mos lene hapsire bosh.
 • Mos i lini ne ambjente te jashtme per nje kohe te gjate.
 • Mbajini larg nxehtesise dhe zjarrit.
 • Perdorimi i kimikateve te forte per pastrim eshte i ndaluar.
 • Nuk sugjerohet te perdoret per gjera te renda sic jane librat etj.

Ju lutem matni vendin ku do ta vendosni perpara se te beni blerjen e produktit !

Per me shume Info rreth materialit dhe menyres se montimit ndiqni kete video ne Youtube !
https://www.youtube.com/watch?v=zl1dbh-iwIg

Dollap Portative image 0Dollap Portative image 1Dollap Portative image 2Dollap Portative image 3Dollap Portative image 4Dollap Portative image 5