1. Home
  2. Fëmijë
  3. Robot Me Panel Diellor 7 Ne 1
  • Robot me panel diellor 7 ne 1 img 0
  • Robot me panel diellor 7 ne 1 img 1

Robot me panel diellor 7 ne 1

Cmimi
1,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Loder formuese me panel diellor , per femije mbi 10 vjec.
Ndihmon femijet te jene kreativ ,te ndertojne 7 modele te ndryshme duke perfshire : Nje Stacion Hapesinor , Robot , Rover , Automjet , Austronaut , Anije ,Qen.
Cdo modalitet i plote mundesohet nga nje panel mini diellor qe perdor driten e halogjenit te brendshem te drites se diellit.
Nxit dhe zhvillon fantazine e femijeve tuaj.Robot me panel diellor 7 ne 1 image 0Robot me panel diellor 7 ne 1 image 1