1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Elektroshtepiake Loder
  • Set Elektroshtepiake Loder img 0
  • Set Elektroshtepiake Loder img 1

Set Elektroshtepiake Loder

Cmimi
3,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Elektroshtepiake
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set elektroshtepiake loder per femije. Lavatricja, hekuri dhe fshesa me konrent punojne me bater. Baterite nuk jane te perfshira ne paketim.


Set Elektroshtepiake Loder image 0Set Elektroshtepiake Loder image 1