1. Home
  2. Shtëpia
  3. Set Enesh Qelqi
  • Set Enesh Qelqi img 0
  • Set Enesh Qelqi img 1
  • Set Enesh Qelqi img 2

Set Enesh Qelqi

Cmimi
5,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Produkte te aprovuara dhe certifikuara nga FDA ( Food and Drug Administration ) Amerikane. Ky set perbehet nga kater ene qelqi me madhesi te ndryshme. Duke hequr kapakun enet mund te perdoren ne mikrovale si dhe sobe. Mbyllen hermetikisht si dhe ne kapak mund te shenoni daten e vendosjes se ushqimeve. Vjen ne dy ngjyra, te kuqe dhe blu.


Set Enesh Qelqi image 0Set Enesh Qelqi image 1Set Enesh Qelqi image 2Set Enesh Qelqi image 3Set Enesh Qelqi image 4