1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Set Furcash Per Make Up
  • Set furcash per Make Up img 0
  • Set furcash per Make Up img 1
  • Set furcash per Make Up img 2
  • Set furcash per Make Up img 3

Set furcash per Make Up

Cmimi
2,100 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Set profesional furcash per Make Up. Seti permban 18 furca me madhesi dhe funksione te ndryshme. Furcat jane te bera nga qime kafshesh. Bishti i furcave eshte dru. Furcat jane te vendosura ne nje cante te vogel lekure.ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=