1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Set Furcash Profesional Per Make Up
  • Set furcash profesional per Make Up img 0
  • Set furcash profesional per Make Up img 1
  • Set furcash profesional per Make Up img 2
  • Set furcash profesional per Make Up img 3

Set furcash profesional per Make Up

Cmimi
5,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Set furcash profesional per Make Up. Ky set permban 26 furca me madhesi te ndryshme. Furcat jane te bera me qime kafshesh te ndryshme dhe vine te shoqeruara me nje cante te vogel lekure.Set furcash profesional per Make Up image 0Set furcash profesional per Make Up image 1Set furcash profesional per Make Up image 2Set furcash profesional per Make Up image 3Set furcash profesional per Make Up image 4