1. Home
 2. Kujdesi personal
 3. Set Furcash Profesional Per Make Up
 • Set furcash profesional per Make Up img 0
 • Set furcash profesional per Make Up img 1
 • Set furcash profesional per Make Up img 2
 • Set furcash profesional per Make Up img 3
 • Set furcash profesional per Make Up img 4

Set furcash profesional per Make Up

Cmimi
7,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Kujdesi personal
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë
Set furcash profesionale per Make Up te bera me porosi nga BalkMall. Furcat jane te bera nga qime kafshesh te ndryshme. Bishti eshte i perbere prej druri dhe pjesa metalike eshte baker. Nje set perban 26 furca. Shoqerohen me nje cante te vogel lekure. Cilesi e larte dhe Kenaqesi e garantuar.
Set furcash profesional per Make Up image 0Set furcash profesional per Make Up image 1Set furcash profesional per Make Up image 2