1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Kuzhine Loder
  • Set Kuzhine Loder img 0
  • Set Kuzhine Loder img 1

Set Kuzhine Loder

Cmimi
2,600 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set kuzhine loder per femije. Materiali plastike. Shtrydhesja dhe mixeri punojne me bateri. Baterite nuk jane te perfshira ne paketim.


Set Kuzhine Loder image 0Set Kuzhine Loder image 1