1. Home
 2. Shtëpia
 3. Set Kutiash Per Ushqime
 • Set kutiash per ushqime img 0
 • Set kutiash per ushqime img 1
 • Set kutiash per ushqime img 2
 • Set kutiash per ushqime img 3

Set kutiash per ushqime

Cmimi i ri
2,500 Lek
Cmimi
3,300 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Shtëpia
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Madhesite: 470ml / 1000ml / 1500 ml / 2000ml
Jepini jetegjatesi ushqimeve tuaja. Cilesi e garatuar. Produkte te aprovuara dhe certifikuara nga FDA ( Food and Drug Administration ) Amerikane. Kutiat jan te prodhura nga plastike cilesore. Mund te mbyllen hermetikisht dhe tek kapaku mund te fiksoni daten ne te cilen keni futur ushqimin.Set kutiash per ushqime image 0Set kutiash per ushqime image 1Set kutiash per ushqime image 2Set kutiash per ushqime image 3Set kutiash per ushqime image 4