1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Per Ekperimente Kimike Loder
  • Set per Ekperimente Kimike Loder img 0
  • Set per Ekperimente Kimike Loder img 1

Set per Ekperimente Kimike Loder

Cmimi
550 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Kultivoni pasionin per shkencen e kimise te femijet tuaj.Eksperimente kimike.Per femije mbi moshen 8 vjec.Perberesit e setit kimik : Krip, Borax , Ngjites i lengshem , Eprueta , Ene e shkallezuar , Hinke , Luge , Kallep i provezes dhe bazamenti.Brenda paketes perfshihet dhe manuali i perdorimit.
Set per Ekperimente Kimike Loder image 0Set per Ekperimente Kimike Loder image 1Set per Ekperimente Kimike Loder image 2Set per Ekperimente Kimike Loder image 3Set per Ekperimente Kimike Loder image 4