1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Set Per Kujdesin Personal
  • Set per kujdesin personal img 0
  • Set per kujdesin personal img 1
  • Set per kujdesin personal img 2
  • Set per kujdesin personal img 3

Set per kujdesin personal

Cmimi
1,350 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set per kujdesin personal. Vjen ne 3 ngjyra, blu, roze dhe te verdhe. Seti permban nje pale shapka per tualet, furce dhe sfungjera te ndryshem per larjen e trupit. Nje dhurate ideale per nenen apo personin tuaj te zemres.


Set per kujdesin personal image 0Set per kujdesin personal image 1Set per kujdesin personal image 2Set per kujdesin personal image 3Set per kujdesin personal image 4Set per kujdesin personal image 5