1. Home
  2. Shtëpia
  3. Set Per Kujdesin Personal
  • Set per kujdesin personal img 0
  • Set per kujdesin personal img 1
  • Set per kujdesin personal img 2

Set per kujdesin personal

Cmimi
1,350 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:F033-1
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set per kujdesin personal. Seti permban furce, peshqir dhe sfungjer per larjen e trupit. Nje dhurate ideale per nenen ose per personin tuaj te zemres.


Set per kujdesin personal image 0Set per kujdesin personal image 1Set per kujdesin personal image 2