1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Set Per Kujdesin Personal F260
  • Set per kujdesin personal F260 img 0
  • Set per kujdesin personal F260 img 1
  • Set per kujdesin personal F260 img 2

Set per kujdesin personal F260

Cmimi
950 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:
  • Modeli:F260
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set per kujdesin personal. Seti permban peshqir dhe sfungjer per larjen e trupit. Nje dhurate ideale per nenen ose per personin tuaj te zemres.


Set per kujdesin personal F260 image 0Set per kujdesin personal F260 image 1Set per kujdesin personal F260 image 2