1. Home
 2. Kujdesi personal
 3. Set Per Kujdesin Personal
 • Set per kujdesin personal img 0
 • Set per kujdesin personal img 1
 • Set per kujdesin personal img 2

Set per kujdesin personal

Cmimi
800 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Kujdesi personal
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi i prodhimit: china

Set per kujdesin personal. Vjen ne 2 ngjyra, blu dhe roze. Seti permban peshqire dhe sfungjer te ndryshem per larjen e trupit. Nje dhurate ideale per nenen apo personin tuaj te zemres.


ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=