1. Home
  2. Shtëpia
  3. Set Per Sallate
  • Set per Sallate img 0
  • Set per Sallate img 1

Set per Sallate

Cmimi
1,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Madhesia: 3.2 Litra
Set per sallate. Permban nje kullese, tas, luge dhe kapak. Cilesi e garatuar. Produkte te aprovuara dhe certifikuara nga FDA ( Food and Drug Administration ) Amerikane. Te prodhura nga plastike cilesore.Set per Sallate image 0Set per Sallate image 1Set per Sallate image 2Set per Sallate image 3Set per Sallate image 4Set per Sallate image 5Set per Sallate image 6