1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Per Verifikimin E Shenjave Te Gishtave
  • Set per verifikimin e shenjave te gishtave img 0
  • Set per verifikimin e shenjave te gishtave img 1

Set per verifikimin e shenjave te gishtave

Cmimi
750 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Per moshat: 10+ Vjec

Kerkimi dhe analizimi i gjurmeve te gishtave eshte puna me e njohur per mjeksine ligjore.Cdo gjurme gishti eshte unike per cilindo.Nepermjet praktikes me kete set femijet do te perjetojne kenaqesi interesante nga kryerja e eksperimentit.Kultivoni aftesine e vezhgimit te femijeve dhe shpirtin shkencor te eksplorimit.
Set per verifikimin e shenjave te gishtave image 0Set per verifikimin e shenjave te gishtave image 1