1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Puzzle Me 4 Figura
  • Set puzzle me 4 Figura img 0
  • Set puzzle me 4 Figura img 1
  • Set puzzle me 4 Figura img 2

Set puzzle me 4 Figura

Cmimi
1,300 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Te tjera: Cdo set vjen me 4 figura

Set puzzle me 4 figura dhe tema te ndryshme, dinosaure, ferma, gjallesat nenujore dhe automjetet. Shume cilesore. Cdo puzzle ka 24 pjeseza te vogla. Jane te vendosura ne nje kuti druri. 


Set puzzle me 4 Figura image 0Set puzzle me 4 Figura image 1Set puzzle me 4 Figura image 2Set puzzle me 4 Figura image 3Set puzzle me 4 Figura image 4Set puzzle me 4 Figura image 5