1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Disney Princess
  • Set shkolle Disney Princess img 0
  • Set shkolle Disney Princess img 1
  • Set shkolle Disney Princess img 2

Set shkolle Disney Princess

Cmimi
500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Disney Princess
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Disney Princess. Seti permban nje kuti per te vendosur lapsat, 2 lapsa, 4 bojera uji, nje bllok te vogel per te mbajtur shenime, vizore, gome dhe prehese lapsash.


Set shkolle Disney Princess image 0Set shkolle Disney Princess image 1Set shkolle Disney Princess image 2