1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Disney Princess
  • Set shkolle Disney Princess img 0
  • Set shkolle Disney Princess img 1
  • Set shkolle Disney Princess img 2

Set shkolle Disney Princess

Cmimi
1,100 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Disney Princess
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Disney Princess. Seti permban nje kuti per te vendosur lapsat, nje bllok te vogel per te ngjyrosur, 6 lapsa, 6 bojera uji, 12 bojera vaji, 12 lapsa me ngjyra, nje vizore, nje gome dhe nje prehese lapsash.


Set shkolle Disney Princess image 0Set shkolle Disney Princess image 1Set shkolle Disney Princess image 2