1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Disney Princess
  • Set shkolle Disney Princess img 0
  • Set shkolle Disney Princess img 1

Set shkolle Disney Princess

Cmimi
1,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Disney Princess
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Disney Princess. Seti permban 2 lapsa, vizore, gome, bllok te vogel per shenime, prehese lapsash, kuti per te vendosur lapsat, litar per te luajtuar si dhe nje gote te vogel plastike te cilen femija mund ta perdori per te pire uje.


Set shkolle Disney Princess image 0Set shkolle Disney Princess image 1Set shkolle Disney Princess image 2