1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Hello Kitty
  • Set shkolle Hello Kitty img 0
  • Set shkolle Hello Kitty img 1
  • Set shkolle Hello Kitty img 2

Set shkolle Hello Kitty

Cmimi
500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Hello Kitty
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Hello Kitty. Seti permban nje kuti per te vendosur lapsat, 2 lapsa, 4 bojera uji, nje bllok te vogel per te mbajtur shenime, vizore, gome dhe prehese lapsash.


Set shkolle Hello Kitty image 0Set shkolle Hello Kitty image 1Set shkolle Hello Kitty image 2