1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Hello Kitty
  • Set shkolle Hello Kitty img 0
  • Set shkolle Hello Kitty img 1
  • Set shkolle Hello Kitty img 2

Set shkolle Hello Kitty

Cmimi
1,100 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Hello Kitty
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Hello Kitty. Seti permban nje kuti per te vendosur lapsat, nje bllok te vogel per te ngjyrosur, 6 lapsa, 6 bojera uji, 12 bojera vaji, 12 lapsa me ngjyra, nje vizore, nje gome dhe nje prehese lapsash.


Set shkolle Hello Kitty image 0Set shkolle Hello Kitty image 1Set shkolle Hello Kitty image 2