1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Hello Kitty
  • Set shkolle Hello Kitty img 0
  • Set shkolle Hello Kitty img 1

Set shkolle Hello Kitty

Cmimi
1,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Hello Kitty
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Hello Kitty. Seti permban 2 lapsa, vizore, gome, bllok te vogel per shenime, prehese lapsash, kuti per te vendosur lapsat, litar per te luajtuar si dhe nje gote te vogel plastike te cilen femija mund ta perdori per te pire uje.


Set shkolle Hello Kitty image 0Set shkolle Hello Kitty image 1Set shkolle Hello Kitty image 2