1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Micky
  • Set shkolle Micky img 0
  • Set shkolle Micky img 1
  • Set shkolle Micky img 2

Set shkolle Micky

Cmimi
500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Micky
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Micky. Seti permban nje kuti per te vendosur lapsat, 2 lapsa, 4 bojera uji, nje bllok te vogel per te mbajtur shenime, vizore, gome dhe prehese lapsash.


Set shkolle Micky image 0Set shkolle Micky image 1Set shkolle Micky image 2