1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Minion
  • Set shkolle Minion img 0
  • Set shkolle Minion img 1

Set shkolle Minion

Cmimi
1,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Minion
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Minions. Seti permban 2 lapsa, vizore, gome, bllok te vogel per shenime, prehese lapsash, kuti per te vendosur lapsat, litar per te luajtuar si dhe nje gote te vogel plastike te cilen femija mund ta perdori per te pire uje.


Set shkolle Minion image 0Set shkolle Minion image 1