1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Spiderman
  • Set shkolle Spiderman img 0
  • Set shkolle Spiderman img 1

Set shkolle Spiderman

Cmimi
1,100 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Spiderman
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Spiderman. Seti permban nje kuti per te vendosur lapsat, nje bllok te vogel per te ngjyrosur, 6 lapsa, 6 bojera uji, 12 bojera vaji, 12 lapsa me ngjyra, nje vizore, nje gome dhe nje prehese lapsash.


Set shkolle Spiderman image 0Set shkolle Spiderman image 1