1. Home
  2. Fëmijë
  3. Set Shkolle Spiderman
  • Set shkolle Spiderman img 0
  • Set shkolle Spiderman img 1

Set shkolle Spiderman

Cmimi
1,400 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:Spiderman
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Set shkolle per femije Spiderman. Seti permban 2 lapsa, vizore, gome, bllok te vogel per shenime, prehese lapsash, kuti per te vendosur lapsat, litar per te luajtuar si dhe nje gote te vogel plastike te cilen femija mund ta perdori per te pire uje.


Set shkolle Spiderman image 0Set shkolle Spiderman image 1Set shkolle Spiderman image 2