1. Home
  2. Shtëpia
  3. Set Tasash Per Sallate
  • Set tasash per sallate img 0
  • Set tasash per sallate img 1
  • Set tasash per sallate img 2

Set tasash per sallate

Cmimi
3,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
Jepini ngjyra Kuzhines tuaj. BPA Free dhe cilesi e garantuar. Produkte te aprovuara dhe certifikuara nga FDA ( Food and Drug Administration ) Amerikane. Seti permban nje tas te madh, kater tasa te vegjel si dhe dy luge qe sherbejne per te shperndare sallen.Set tasash per sallate image 0Set tasash per sallate image 1Set tasash per sallate image 2Set tasash per sallate image 3