1. Home
 2. Fëmijë
 3. Sistem Solar Planetarium
 • Sistem Solar Planetarium img 0
 • Sistem Solar Planetarium img 1
 • Sistem Solar Planetarium img 2
 • Sistem Solar Planetarium img 3

Sistem Solar Planetarium

Cmimi
750 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Fëmijë
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Mosha: 8+ vjec

Sistem solar planetarium. Mesoni rreth planeteve duke ngjyrosur dhe formuar vete sistemin tone planetar. Nje loder edukative e vecante qe mund te perdoret per aktivitete te ndryshme shkollore si dhe jashte shkollore. E rekomandueshme per femije mbi 8 vjec.


Sistem Solar Planetarium image 0Sistem Solar Planetarium image 1Sistem Solar Planetarium image 2Sistem Solar Planetarium image 3Sistem Solar Planetarium image 4Sistem Solar Planetarium image 5