1. Home
 2. Fëmijë
 3. Tabele Edukative Per Femije
 • Tabele Edukative per Femije img 0
 • Tabele Edukative per Femije img 1
 • Tabele Edukative per Femije img 2

Tabele Edukative per Femije

Cmimi
1,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Fëmijë
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Permasat: 32cm*27cm
 • Mosha: 3+ Vjec

Tabele edukative per femije. Eshte prej druri. Tabela eshte funksionale ne te dyja anet. Nga njera ane shkruhet me shkumes dhe nga ana e bardhe shkruhet me laps shenues. Shkronjat dhe numerat jane te bera nga druri dhe nga mbrapa kane magnet per tu ngjitur ne tabele. E pershtatshmet per te mesuar alfabetin, numerat si dhe veprime te ndryshme logaritmike. Nje loder edukative qe ndihmon ne zhvillimin e femijes tuaj.
Tabele Edukative per Femije image 0Tabele Edukative per Femije image 1Tabele Edukative per Femije image 2