1. Home
  2. Fëmijë
  3. Tabele Edukative Per Femije
  • Tabele Edukative per Femije img 0
  • Tabele Edukative per Femije img 1
  • Tabele Edukative per Femije img 2

Tabele Edukative per Femije

Cmimi
1,450 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Tabele edukative per femije. Eshte prej druri. Tabela eshte funksionale ne te dyja anet. Nga njera ane shkruhet me shkumes dhe nga ana e bardhe shkruhet me laps shenues. Shkronjat dhe numerat jane te bera nga druri dhe nga mbrapa kane magnet per tu ngjitur ne tabele. E pershtatshmet per te mesuar alfabetin, numerat, oren si dhe veprime te ndryshme logaritmike. Nje loder edukative qe ndihmon ne zhvillimin e femijes tuaj.


Tabele Edukative per Femije image 0Tabele Edukative per Femije image 1Tabele Edukative per Femije image 2