1. Home
  2. Lodra Edukative
  3. Tabele Shkrimi & Numerator Per Femije
  • Tabele Shkrimi & Numerator per Femije img 0
  • Tabele Shkrimi & Numerator per Femije img 1
  • Tabele Shkrimi & Numerator per Femije img 2

Tabele Shkrimi & Numerator per Femije

Cmimi
1,550 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Lodra Edukative
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:
  • Permasat: 25cm*9cm*29cm

Tabele shkrimi dhe numerator per femije. Me permasa 25cm*9cm*29cm. Tabela ka dy krahe ku mund te shkruhet, me marker dhe me shkumes. Eshte e pershtatshme per tu perdorur mbi tavoline.


Tabele Shkrimi & Numerator per Femije image 0Tabele Shkrimi & Numerator per Femije image 1Tabele Shkrimi & Numerator per Femije image 2Tabele Shkrimi & Numerator per Femije image 3