1. Home
  2. Fëmijë
  3. Tabele Vizatimi Magnetike
  • Tabele vizatimi magnetike img 0
  • Tabele vizatimi magnetike img 1
  • Tabele vizatimi magnetike img 2

Tabele vizatimi magnetike

Cmimi
1,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Fëmijë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 21.5cm*17.5cm

Tabele vizatimi magnetike per femije. Me ane te fushes magnetike, lapsi terheq zaret e vegjel ne siperfaqe te tabeles dhe ne kete menyre duket bashkuar disa se bashku mund te formoni vija ose figura te ndryshme. Nje loder edukative qe ndihmon ne zhvillimin e kreativitetit tek femijet.


Tabele vizatimi magnetike image 0Tabele vizatimi magnetike image 1Tabele vizatimi magnetike image 2Tabele vizatimi magnetike image 3Tabele vizatimi magnetike image 4