1. Home
  2. Shtëpia
  3. Tapet Per Yoga
  • Tapet per Yoga img 0
  • Tapet per Yoga img 1

Tapet per Yoga

Cmimi
750 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 190cmx60cmx8mm

Tapet per Yoga. Gjatesia 190 cm, gjeresia 60 cm dhe trashesia 80 mm. Vijne ne ngjyra te ndryshme.


Tapet per Yoga image 0Tapet per Yoga image 1Tapet per Yoga image 2