1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Tende Bestway 68041
  • Tende Bestway 68041 img 0
  • Tende Bestway 68041 img 1

Tende Bestway 68041

Cmimi
11,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:Bestway
  • Modeli:68041
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Perdorimi: Kamping

Tender Bestway 68041. Rezistente ndaj shiut. Ka rrjete per te ndaluar hyrjen e mushkonjave. Peshon vetem 3.6 kilograme dhe eshte e pershtatshme per 4 persona.


Tende Bestway 68041 image 0Tende Bestway 68041 image 1Tende Bestway 68041 image 2Tende Bestway 68041 image 3