1. Home
 2. Kujdesi personal
 3. Tharese Flokesh Gemei GM-1765
 • Tharese flokesh Gemei GM-1765 img 5
 • Tharese flokesh Gemei GM-1765 img 5

Tharese flokesh Gemei GM-1765

Cmimi
1,650 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Kujdesi personal
 • Marka:Gemei
 • Modeli:GM-1765
 • Vendi Prodhimit:Kinë
 • Ac motor: 2800 W
Fuqia 220-240 V 50/60 HZ.Mbrojtje nga mbinxehja.2 shpejtesi dhe 3 cilesime te ngrohjes.Ac motor : 2800 W.


ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=ACwAAAAAAQABAAACADs=