1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Tharese Flokesh Gemei GM-1766
  • Tharese flokesh Gemei GM-1766 img 0
  • Tharese flokesh Gemei GM-1766 img 1
  • Tharese flokesh Gemei GM-1766 img 2

Tharese flokesh Gemei GM-1766

Cmimi
1,050 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:Gemei
  • Modeli:GM-1766
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Ac motor: 2600 w
Fuqia 220-240 V 50/60 HZ .Mbrojtje nga mbinxehja.2 shpejtesi dhe 3 cilesime te ngrohjes.Ac motor : 2600 W.


Tharese flokesh Gemei GM-1766 image 0Tharese flokesh Gemei GM-1766 image 1Tharese flokesh Gemei GM-1766 image 2