1. Home
  2. Shtëpia
  3. Tharese Perimesh
  • Tharese Perimesh img 0
  • Tharese Perimesh img 1
  • Tharese Perimesh img 2

Tharese Perimesh

Cmimi
3,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Shtëpia
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Madhesia : 5 Litra
Hani shendetshem dhe lehtesoni jeten tuaj me kete tharese perimesh. Vendosni perimet e sapolara, rrotulloni dorezen dhe brenda nje kohe te shkurter nuk do te permbajne me uje. Cilesi e garatuar. Produkte te aprovuara dhe certifikuara nga FDA ( Food and Drug Administration ) Amerikane. Mund te perdoret ne restorante, pse jo dhe ne shtepite tuaja.Tharese Perimesh image 0Tharese Perimesh image 1Tharese Perimesh image 2Tharese Perimesh image 3Tharese Perimesh image 4Tharese Perimesh image 5