1. Home
 2. Konstruksion
 3. Trekembesh Druri
 • Trekembesh Druri img 0
 • Trekembesh Druri img 1
 • Trekembesh Druri img 2

Trekembesh Druri

Cmimi
21,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Konstruksion
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:
 • Marka: hpsurveying
 • Modeli: trekembesh druri per stacion total
 • Vendi i prodhimit: china
Trekembesh druri per Stacion Total

Teper i qendrueshem dhe stabel, trekembesh druri qe ju siguron te arrini saktesine e kerkuar.

Specifikimet :  Baze te madhe trekendeshe
Vide zemre e sigurte
I lyer me boje izuluese kundra ujit
Lartesia minimale 1.02 m
Lartesia maksimale 1.69 m
Pesha rreth 6kg
Trekembesh Druri image 0