1. Home
 2. Konstruksion
 3. Trimble 360 Prism
 • Trimble 360 Prism img 0
 • Trimble 360 Prism img 1
 • Trimble 360 Prism img 2
 • Trimble 360 Prism img 3

Trimble 360 Prism

Cmimi
23,500 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

 • Kategoria:Konstruksion
 • Marka:
 • Modeli:
 • Vendi Prodhimit:
 • Marka: hpsurveying
 • Modeli: trimble 360 prism
 • Vendi i prodhimit: china

Prizem 360 i pershtatshem per stacionet totale TRIMBLE


Teper cilesor dhe mjaft praktik

Trimble 360 Prism image 0Trimble 360 Prism image 1Trimble 360 Prism image 2Trimble 360 Prism image 3