1. Home
  2. Kujdesi personal
  3. Trimer Gemei GM-3112
  • Trimer Gemei GM-3112 img 0
  • Trimer Gemei GM-3112 img 1
  • Trimer Gemei GM-3112 img 2

Trimer Gemei GM-3112

Cmimi
650 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Kujdesi personal
  • Marka:Gemei
  • Modeli:GM-3112
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Te tjera: 2 ne 1

Trimer Gemei GM-3112, 2 ne 1. Ky trimer vjen me 2 koka, njera per heqjen e qimeve ne hunde ndersa tjetra perdoret per te hequr qimet ne fytyre. Ka dhe nje kreher te vogel per kohen qe ben rruajtjen e mjekres.


Trimer Gemei GM-3112 image 0Trimer Gemei GM-3112 image 1Trimer Gemei GM-3112 image 2Trimer Gemei GM-3112 image 3Trimer Gemei GM-3112 image 4Trimer Gemei GM-3112 image 5Trimer Gemei GM-3112 image 6Trimer Gemei GM-3112 image 7