1. Home
  2. Aksesorë
  3. USB SanDisk 16GB/32GB
  • USB SanDisk 16GB/32GB img 0
  • USB SanDisk 16GB/32GB img 1
  • USB SanDisk 16GB/32GB img 2

USB SanDisk 16GB/32GB

Cmimi
1,100 - 1,550 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Aksesorë
  • Marka:
  • Modeli:
  • Vendi Prodhimit:Kinë

USB SanDisk. Vjen ne 2 madhesi, 16GB dhe 32GB. Te lehta dhe mjaft praktike.


USB SanDisk 16GB/32GB image 0USB SanDisk 16GB/32GB image 1USB SanDisk 16GB/32GB image 2USB SanDisk 16GB/32GB image 3USB SanDisk 16GB/32GB image 4