1. Home
  2. Outdoor & Gardening
  3. Varke Me Ajer Bestway 61068
  • Varke me ajer Bestway 61068 img 0
  • Varke me ajer Bestway 61068 img 1

Varke me ajer Bestway 61068

Cmimi
11,000 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Outdoor & Gardening
  • Marka:Bestway
  • Modeli:61068
  • Vendi Prodhimit:Kinë
  • Permasat: 2.62m*1.45m

Varke me ajer Bestay 61068. Mund te perdoret dhe per rafting. Mban deri ne 3 persona, 2 te rritur dhe 1 femije dhe peshe maksimale deri ne 225 kg. Ne paketim ka te perfshire lopatat.


Varke me ajer Bestway 61068 image 0Varke me ajer Bestway 61068 image 1Varke me ajer Bestway 61068 image 2