1. Home
  2. Ora Inteligjente
  3. Xiaomi Band 3
  • Xiaomi Band 3 img 0
  • Xiaomi Band 3 img 1
  • Xiaomi Band 3 img 2

Xiaomi Band 3

Cmimi i ri
3,700 Lek
Cmimi
4,200 Lek
Dërgo
Posta: Falas

Informacione rreth produktit:

  • Kategoria:Ora Inteligjente
  • Marka:Xiaomi
  • Modeli:Band 3
  • Vendi Prodhimit:Kinë

Mban statistikat e aktiviteteve te ndryshme ditore. si : hapat gjate ecjes, rrahjet e zemres, kalorite e djegura, njoftime, mesazhe. Lidhet me bluetooth 4.0 per Android 4.4 e deri ne versionin e fundit dhe per iOS 9.0. Bateria : Litium Polimer 110 mAh.


Xiaomi Band 3 image 0Xiaomi Band 3 image 1Xiaomi Band 3 image 2