Regjistrohu & Perfito 10% Ulje !

Oferte e Limituar !

Regjistrohu Tani & Perfito 10% Ulje ne te gjithe Produktet e BalkMall ! Oferta eshte e Vlefshme VETEM per Klientet e Regjistruar dhe per Blerje nga Faqja jone e Internetit. Blerjet e bera nga rrjetet sociale si Facebook & Instagram nuk do te Perfitojne Ulje !

Save 20%
Promotion
1, 800 Lek 1, 440 Lek
Save 20%
Promotion
7, 500 Lek 6, 000 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Save 20%
Promotion
6, 200 Lek 4, 960 Lek
Save 20%
Promotion
2, 400 Lek 1, 920 Lek
Free shipping
Save 25%
8, 000 Lek 6, 000 Lek
Save 42%
6, 000 Lek 3, 500 Lek
Save 27%
5, 500 Lek 4, 000 Lek
Show another 12 products