1. Home
  2. Kthimi dhe Rimbursimi

Kthimi dhe Rimbursimi

Faleminderit që keni zgjedhur www.balkmall.com


Ne qoftë se nuk jeni 100% i kënaqur me blerjen tuaj,ne jemi këtu për tju ndihmuar.


Kthimi

Afati i kthimit të produktit është 3 ditë kalendarike që nga momenti i marrjes së produktit.

Për tu kualifikur për kthim,produkti duhet të jetë i pa përdorur dhe në të njëjtën gjëndje sic e keni marrë,pa gervishtje dhe me të gjitha etiketat përkatëse.

Në qoftë se produkti është i prishur, i dëmtuar ose jo i njëjtë me përshkrimin që i është bërë në faqen tonë të internetit,ju lutemi të na kontaktoni dhe ne do të bëjmë të mundur zëvendësimin e produktit ose rimbursimin e tij.

Edhe pse ne do të dëshironim që ju të posedonit faturën e blerjes (për lehtësi në procesin e kthimit ose rimbursimit ) në rast kthimi ose rimbursimi,mungesa e faturës nuk do tju privojë nga e drejta juaj në qoftë se malli është në të njëjtën gjëndje sic ju e keni marrë.

100% satisfaction guaranteed

Rimbursimi

Mbasi të marrim në dorëzim produktin dhe sapo ta inspektojmë atë, do tju njoftojmë menjëherë në lidhje me kthimin ose rimbursimin.

Në qoftë se kthimi i mallit do të aprovohet nga balkmall.com,do të nisim menjëherë procedurat për rimbursim.

Ju do të rimbursoheni në kartën tuaj të kreditit,paypal ose në metodën e kryerjes së pagesës në blerjen e produktit.

Në qoftë se kthimi i produktit bëhet për arsye që nuk varen nga ne,por nga ju,si mospëlqimi i produktit etj, atëherë pagesa e transportit do të reduktohet nga rimbursimi që do tju bëhet.

Online shopping made easy !

Transporti

Në qoftë se doni të ktheni produktin për arsye që nuk varen nga ne,por nga ju,si mospëlqimi i produktit etj, atëherë pagesa e transportit do të reduktohet nga rimbursimi që do tju bëhet.

Në qoftë se doni të ktheni produktin sepse është i prishur, i dëmtuar ose jo i njëjtë me përshkrimin që i është bërë ne faqen tonë të internetit ne do tju rimbursojmë ose bejme zëvendësimin e produktit sapo të marrim produktin e kthyer nga ju. Të gjitha shpenzimet e transportit do të paguhen nga balkmall.com

Best Return Policy you will ever find !

Na kontaktoni

Në qoftë se keni pyetje apo paqartësi ju lutemi të na kontaktoni.