Apartamente me Qera Ditore

BM1611279
Contact us for a price
In stock
Agjenci turistike dhe akomoduese në Vlorë. Organizime shëtitjesh turistike me go...

Apartamente me Qera Ditore 

Apartamentet jepen në qytetin e Vlorës me pamje nga Deti.

Apartamentet janë mjaft komodë dhe me kushtet më të mira për të kaluar pushimet që kërkoni.

Ju mund të zgjidhni nga apartamentet tona në varësi të numrit të personave që dëshironi. 

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase