Arti i Shitjes. Menaxhimi i Komunikimit

BM1021073
Contact us for a price
In stock
BOS është qendër trajnimesh dhe konsulence për biznes. Moto jonë është: “Trajnimi ësh...

Arti i Shitjes. Menaxhimi i Komunikimit.

Vetëm për ata që besojnë se dua të bëjnë më të mirë te vetja.

Trajnim 5 ditor. Investim i përjetshëm.

Vlerat e trajnimit maten nga reagimet e klientëve.

Dhe kur të kuptojmë se kemi bërë investim madhor në biznesin tonë... atëherë do vlerësojmë si "asgjë" koston e trajnimit prej 399 euro. 

Vetbesimi është element suksesi, por... vetsiguria jooo, sepse ajo të pengon të ecësh përpara.

Të dish të komunikosh dhe të besosh se di. Janë dy gjëra ndryshe.

No posts found

Write a review

Similar products

Free shipping
Save 8%
2, 500 Lek 2, 300 Lek
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Contact us for a price
Fast and high quality delivery

Our company makes delivery all over the country

Quality assurance and service

We offer only those goods, in which quality we are sure

Returns within 30 days

You have 30 days to test your purchase